Koko Odd: This Is My Story.

Koko Odd: This Is My Story.

Monday, May 18, 2015

Yayasan Warisan Anak Selangor (YAWAS)

Isnayan, 18 May - Alhamdulillah...Nazmi pun dah officially jadi ahli Yayasan Warisan Anak Selangor (YAWAS). Package macam kakak Damia jugak, dapat kad ahli dan juga wang simpanan bernilai rm1500...tapi kena tggu umoq 18 tahun dulu baru ble tukaq dgn duit. Klu bole tukaq lani...papa laa org paling sronok hahahaa. Jadi kepada rakyat2 negeri Selangor, kalau yg baru melahirkan anak tu, segera lah pi daftar...tak kena bayaq apa pun and banyak jugak benefit2 dia (nak tau tgk dlm website YAWAS laa). Hanya yg baru lahir dan usia bayi tak cukup setahun layak untuk mendaftar...hat anak dah umoq bertahun2 tuh, maaf...cuba lagi buat anak baru hehehe.

Walaupun cek loghat Kedah...tapi cek geng Selangoq tauuu.



1 comment:

  1. Hope You Had an Awesome and Enjoyable Biking. God Bless You.

    ReplyDelete