Koko Odd: This Is My Story.

Koko Odd: This Is My Story.

Thursday, May 7, 2015

Goodbye Suzuki 'Smashing Pumpkin'.

Khamis, 07 May - Hmm...dah smpai masanya untuk bertukar. Dah teruk sangat kondisi mutu kapchai aku nih, sepanjang carrier 'dia' berkhidmat dgn aku, dah 2 kali jem, eksiden 3 kali, jatuh seniri byk kali hehehe...tapi tak dilupakan jugak, jasa 'dia' dok bagi aku menungganginya keluar mencari rezeki utk keluarga hehehee...berjasa besaq. Cadang tuh nak amik mutu cap lain, mahai sket and kiranya tambah hutang laaa. Last2 otak semenet...bekenan plak tgk SYM Sport Bonus, cutting pun cun jugak, tanya2 kat tokeh kedai tuh klu cash dalam rm3.8k saja...hmm murah tuhhh, mahai lagi klu beli Specialized 29er hehehehe. Ok tokeh...kita angkat ini moto, tapi lu kena accept trade-in laa, brapa lu brani angkat itu 'joki' punya moto. Belek pi belek mai apek tu bagitau ermm rm900 ok laa... Apa !! rm900...ok deal !!! Maka servis bertukaq tangan laa...setel 1 masalah, tak payah tambah utang, beli cash teruih...morah hahahaa. Sapa2 kat luaq sana kalau ada modai rm4k, jgn pi beli beskat...hampa mai beli mutu laa, berbaloi hahahahaa...harammmm.

 Pre-Puspakom...check jgn tak check, mana nak tau kot dulu bekaih mutu curi kaa hehehee.



 Hello 'darling'...



 New replacement....SYM 'Bunuih' $$$



Ooo...plate latest udah PMB ekk, jauh ketinggalan dah aku.



1 comment:

  1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












    Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

    ReplyDelete