Koko Odd: This Is My Story.

Koko Odd: This Is My Story.

Sunday, April 28, 2013

Jana Manjung Fellowship Ride 2013

Ahad, 28 April - JMFR 2013 kembali lagi, penyertaan aku buat kali yg ke 4 dgn event nih, syabas kepada semua warga JMFR yg telah memjayakan event ni. Klu bole next year, fee JMFR bagi le mcm tahun2 sebelom nih hehehehee....naya dekkk !!!

Route : SJSAS-Ayer Tawar-Bote'-Pasir Salak-Cgkt Lada-Lekir-SJSAS.
Total Distant : 130 km
Mx Speed : 50.3 km/h
Av Speed : 32.2 km/h
Timing : 4 jam 00 menet
Riderz : Koko Odd, Mike Apit, Azizan dan ramai lagi !!


Starting point....hmm nampak dah mcm nak berlepaih.



Makan angin lagik....this year starting 'skru-up' sket hehehee...



Aiiii....santai nampak  :-)



Sikit demi sedikit dok ligan peloton....apa yg penting kerjasama.



Dekat2 nak sampai Pasir Salak dapat jugak  'cilok' masuk peloton besaq ke-3.



1st feeding di Komplek Pasir Salak....aduihhh, km ke 67 baru stop, naya dekkk !!!




Hahahaa....ada jugak mamat 'cina' Serdang nih  :-)



Pelapis MKH.



Sesi menunggu untuk diflag off dari CP 1.



Cehhhh....tak kayuh jugak, geng sapot team.



CP ke-2....area Lekir.



Bincang strategi hehehee...



Picture panazzzz....bole menimbulkan kontroversi. Kepada awek2 diluar sana, jgn copy picture ni untuk dibuat 'modai' yerrr hehehee...sekian.



Shafferi....laju rider nih, sampai awai dah cantek.....'pilot' Ixora plak tak smpai lagi, camno nak simpan beskat.



Air pancut....untuk kesegaran badan, habih kayuh p la mandi tang tuh.



'Pembalasan' Mat Dam....'haria' nasik cukup2.



Mereka2 yang 'Lucky':


Hat ni paling tak patut...."Hahahaa...aku tak kayuh pun dapat jugak" - Hj Kamal.



Decepticon !!!



Huhh...stesen jana kuasa dok tengah extend building. Hmmm...ada keja kosong dak ??



Marilah kita pulang...ooooo



OTW balik sggh restoren 3R kat area Pantai Remis.



Wajah2 kelapran....



Menu popular di 3R....pilih2.



Killer menu...Mee Udang Lipan, highly recommanded !!!



Tapau isi udang lipan....skilo rm18.



Iklan: 
Dan lagi balik kot Selama, singgah beli Shirat Pizza....marvelous.



No comments:

Post a Comment