Koko Odd: This Is My Story.

Koko Odd: This Is My Story.

Saturday, October 8, 2016

Reunion Ride: Le'Tua 50 kilo.

Sabtu, 08 Oktober - Pagi ni set 1 simple route sempena nak kayuh RB semula hehehehe. Dapat laa dalam 50km, tu pun 2 kali jugak pit stop hahahaha...adoiiii. Starting dari rumah Zan and abih pun kat rumah Zan...cabaran ride pagi nih, KOM Bukit Lengkok. Dah lama tak merasa climbing dengan RB, Bukit Lengkok yg 'sejemput' tu pun terasa macam teruk sangat...waduhhh...waduhhhh. Takpa...nanti set lain plak (bila tahun tuh ??).

Lama tak pakai...abih naik sawang huhuhu.



Mai...mai...selpiaq 1.



Gathering semula...errmm chubby sungguh aku, kamera trik nih.



Geng 'puperbike' pi duluuuu...



Paleton 'skrembler' follow sekadar termampu.



Abih dah kayuhan....distance tak tara mana pun, balun makan minum sropa kayuh 100km ++ hehehehee.



Pic last kopek...sebelom bersurai.



Sesi santai...sambil review dulu...duluuuuuuuuuuuuu  :-)



1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete