Koko Odd: This Is My Story.

Koko Odd: This Is My Story.

Saturday, October 8, 2016

Reunion Ride: Le'Tua 50 kilo.

Sabtu, 08 Oktober - Pagi ni set 1 simple route sempena nak kayuh RB semula hehehehe. Dapat laa dalam 50km, tu pun 2 kali jugak pit stop hahahaha...adoiiii. Starting dari rumah Zan and abih pun kat rumah Zan...cabaran ride pagi nih, KOM Bukit Lengkok. Dah lama tak merasa climbing dengan RB, Bukit Lengkok yg 'sejemput' tu pun terasa macam teruk sangat...waduhhh...waduhhhh. Takpa...nanti set lain plak (bila tahun tuh ??).

Lama tak pakai...abih naik sawang huhuhu.



Mai...mai...selpiaq 1.



Gathering semula...errmm chubby sungguh aku, kamera trik nih.



Geng 'puperbike' pi duluuuu...



Paleton 'skrembler' follow sekadar termampu.



Abih dah kayuhan....distance tak tara mana pun, balun makan minum sropa kayuh 100km ++ hehehehee.



Pic last kopek...sebelom bersurai.



Sesi santai...sambil review dulu...duluuuuuuuuuuuuu  :-)



5 comments:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  2. The Charge Spoon-protect seat is somewhat squishy for huge outings yet sufficiently agreeable on shorter excursions. Beside the non-groupset Tektro brakes, the one critical piece of penny-squeezing is at the headset, where Genesis has utilized confined course instead of legitimate cartridges. The wheels are entirely essential too with Joytech container and cone center points, however they take care of business and don't curse your satisfaction — in spite of its humble underpinnings, the Delta has a genuine spring in its progression.

    ReplyDelete
  3. My daughter is turning 4 in two weeks, she is 100cm tall (average height). Which size should I buy for her? Will she grow out of the 12" too fast?

    ReplyDelete
  4. Hi, I want to buy this bike for my soon-to-be 4 year old. But I am not sure which size. My son is 42 inches. Should I go with the 14 or the 16 inch?

    ReplyDelete
  5. Does the 18" have rear and front hand brakes and pedal brakes? I've seen it answered with yes and no.I'm looking at the BMX Freestyle.

    ReplyDelete