Koko Odd: This Is My Story.

Koko Odd: This Is My Story.

Tuesday, May 17, 2016

Hiking Tokkun Lagikkk !!!

Salasa, 17 Mei - Minggu nih layan hiking lagik, 2Ee dah mola ketagih, dah 2-3 malam dok meracau tanya, "bila nak pi hiking lagi ??", ok set kita pi layan hari Selasa pagi aku bagitau. Pagi ni ada penampilan istimewa, Abg Add pun turun mai join skali. Dah lama tak layan hiking dgn Abg Add, semenjak kami berpecah shift nih. Pagi nih kami ikut route Endurance Nature punya event (Malaysian ECO 100), sempoi jugak depa punya route and naik tukun ni kira sebahagian kecil dari event tuh saja, total distance Endurance Nature punya event adalah 100km huhuhuuu....jenoh 'pukoi kaki' yop, naik Tokkun total distance turun naik baru 5km plus2, nak pi cari kat mana belen lagi 95km hehehee. 

The Upper Route:





Layan take five sat.



Pit stop....pagi ni layan smpai Gym jugak.



The Downer Route:






Yaa...selamat 'landing' ditanah rata.



1 comment:

  1. saya sangat berterima kasih banyak MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan pesugihan dana ghaib nya kini kehidupan kami sekeluarga sudah jauh lebih baik dari sebelumnya,ternyata apa yang tertulis didalam blok MBAH RAWA GUMPALA itu semuanya benar benar terbukti dan saya adalah salah satunya orang yang sudah membuktikannya sendiri,usaha yang dulunya bangkrut kini alhamdulillah sekaran sudah mulai bangkit lagi itu semua berkat bantuan beliau,saya tidak pernah menyangka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan kami sekeluarga tidak akan pernah melupakan kebaikan MBAH,,bagi anda yang ingin dibantu sama MBAH RAWA GUMPALA silahkan hubungi MBAH di 085 316 106 111 insya allah beliau akan membantu anda dengan senang hati,pesugihan ini tanpa resiko apapun dan untuk lebih jelasnya buka saja blok mbah
    BUKA PESUGIHAN PUTIH TAMPA TUMBAL

    ReplyDelete